Wie is ArtRieT, wie is Riet de Kroo?

Mijn naam is Riet de Kroo. Ik woon in Goes en heb daar een atelier, waar ik beelden maak met Paverpol, een vorm polymeer. Door hier verschillende stoffen aan toe te voegen kun je mooie steenachtige effecten krijgen en zijn de beelden ook weerbestendig.

Creatieve werkvormen zijn altijd de rode draad door mijn leven geweest en tot op heden ben ik daar dagelijks mee bezig. Ik maak beelden in opdracht en heb ook een ruime vooraad die ik regelmatig presenteer op exposities, kunstmarkten en beurzen. Ik werk figuratief én abstract.

Op creatief gebied durf ik mezelf een veelzijdig iemand te noemen die haar kennis en kunde ook graag met anderen deelt. Dat kan onder andere in de vorm van workshops die ik in mijn atelier organiseer, of op een andere passende lokatie voor grote(re) groepen.

 

As-urn

Op verzoek maak ik ook unieke as-urnen voor bv de as van een overleden hond of kat. Dit is maatwerk en heel uniek, passend bij de situatie en wensen van de opdrachtgever. Vormen, kleuren worden geheel naar wens en inzicht overeengekomen, evt met foto en/of tekst. 

Ook kan ik een as-sierraad, bijvoorbeeld een hangertje voor u verzorgen. 

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact op nemen en vanzelfsprekend is dat heel vrijblijvend. U kunt bellen, mailen en evt een afspraak maken. De hier getoonde urnen staan met toestemming van de opdrachtgever(s) op deze site.