Wat heb ik te bieden?

Regelmatig organiseer ik creatieve workshops van 1 dag of 1 dagdeel én biedt ik de vorm van 3 of 4 avonden een cursus aan waarin je meerder dingen of een groot object leert maken. In principe is alles mogelijk, dus heb je zelf een leuk idee maar weet je niet of het uitvoerbaar is? Bel gerust om  te overleggen! Ik ga er vanuit dat niets onmogelijk is, dus het moet echt heel gek zijn om niet tot overeenstemming te kunnen komen!

In mijn atelier kunnen maximaal 4 cursisten tegelijk terecht voor een workshop of cursus. Een dagworkshop is inclusief een geheel verzorgde lunch, koffie, thee met wat lekkers en aan het einde van de dag ga je gegarandeerd met een eigen kunstwerk naar huis! 

Lijkt het je leuk om met zussen, vriendinnen, de buurvrouw of een collega een dag creatief bezig te zijn? Ga je de uitdaging aan? Of is het iets om vanuit je werk te organiseren, bv een personeelsuitje of een teambuildingsactiviteit? Zoekt je een leuk en origineel cadeau? Denk eens aan een ArtRieT cadeaubon! Cadeaubonnen ter waarde van een workshop of bedrag naar keuze voor bv het kopen van een door mij gemaakt beeld..

Je kunt met Paverpol een (tuin) beeld leren maken, of bv een kant en klaar pakket kopen om zelf aan de slag te gaan of cadeau te geven. In zo'n pakket zit alles wat je nodig hebt aan Paverpolartikelen en een duidelijk stap voor stap beschrijving met foto. Interesse? Bel of mail me....

En als laatste heb ik natuurlijk beelden te koop of kan ik een beeld in opdracht maken. Je kunt altijd contact opnemen om beelden te bekijken en ook op deze site onder het tabje fotoalbum is te zien wat ik zoal in vooraad heb en te koop is.

4 dagen per jaar neem ik deel aan de masterclass voor gevorderden om nieuwe technieken aan te leren, te verfijnen en uit te wisselen...

workshop PV Zeeland Refinery

individuele coachings workshop

gemaakt door een cursist in meerdere dagdelen

zussendag...